TemaHud%20slogan%20frg%20lang

Høsten er i full sving!

Høsten er i full sving!

H%C3%B8stklar%20hudpleie%20hos%20Temahud

De fleste vet at en ikke skal behandle hunden aktivt om sommeren. Solen gjør overhuden fortykket, pigmentproduksjonen øker, viktige proteiner som collagen og elastin blir brutt ned og fuktigheten fordamper. Disse reaksjonene gjør huden vår ujevn, tørr og vi får en gusten farge. 

Det finnes forskjellige måter å behandle huden etter sommeren og vi kan tilby PH formula behandling som fruktsyre pensling. Behandlingen er den første pharma-cosmeceutical produktserie som er basert på hud resurfacing. Resurfacing betyr at de nye «friske» cellene skal komme opp til overflaten. PH formula har en unik leveringsmetode som gjør at produktet kan gå dypt ned i huden uten bivirkninger.

Vi kan også varmt anbefale vår skinpen behandling. Skinpen er basert på en kollagen oppbyggende prosess også kalt CIT. Behandlingen går ut på å lage tusenvis av små hull i huden som får underhuden til å produsere nytt kollagen. Dette gir god effekt på linjer og spenst til huden, men er også effektiv på strekkmerker og arr. Vi bruker et aktivt serum som komplimenterer behandlingen og de aktive ingrediensene får en økt penetrasjon opp til 400 ganger.


Ta en prat med oss så finner vi ut hva som passer best for huden din.

SKINPEN

Skinpen lager mikroskopiske hull i huden, underhuden stimuleres og det dannes nytt kollagent vev.

FRUKTSYRE PENSLING

Fruktsyre pensling som stimulerer kollagen og elastin, gir glød og oppstramming.

ANNEN BEHANDLING?

Temahud har en hel del forskjellige behandlinger. Finn din favoritt og bestill litt velvære i hverdagen.