TemaHud%20slogan%20frg%20lang

The Power of Three -
et perfekt utganspunkt for en vakker og holdbar makeup 

The%20famous%203_2

 The Power of Three er kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset din hud, som sikrer deg en perfekt finish og en holdbar makeup som varer hele dagen! Følg stegene under for å oppnå ditt beste resultat.

Steg 1: Velg primer til din hudtype

En primer har mange fordeler – makeupen holder bedre gjennom dagen, hudoverflaten jevnes ut, huden balanseres og resultatet blir rett og slett mer profesjonelt. Smooth Affair® for Normal Skin – fukter, jevner og gir glød mens Smooth Affair® for Oily Skin – minimerer porer, bekjemper urenheter og kontrollerer blankhet for en matt finish.

Steg 2: Finn riktig pudder og verktøy

4 -1 – concealer, foundation, pudder og spf-beskyttelse! Våre mineralpudder kommer i både løs og fast form – finn din favoritt ut ifra hvilken dekkevne og finish du ønsker, eller hvilken hudtype du har. Velg Amazing Base® (løst) gir en glødende finish og er fin til normal, tørrere og mer voksen hud. PurePressed® Base (kompakt) gir en mattere finish og er optimal for en kombinert og fetere hud. Husk også riktig kost for best resultat og for full dekkevne på ett strøk velger du en svamp til påføring.

Steg 3: Fukt og fiksér

Avslutt med en av våre herlige Hydration Sprayer som tilfører fukt og fikserer mineralene for en naturlig finish som holder hele dagen! Fuktsprayene gjør i tillegg at makeupen smelter inn i huden og overflaten ser ikke pudret ut. Vi har fuktsprayer som passer til enhver hudtilstand: D2O™ pleier, beskytter og roer sensitivitet – fin til alle normale og kombinerte hudtyper. POMMISST™ lindrer, roer og forsterker UV-beskyttelsen i pudderne ved hjelp av granatepleekstrakt – fin til normal, tørrere og mer voksen hud. Balance lindrer, beskytter og balanserer talgproduksjonen – fin til mer kombinerte og fetere hudtyper.

En sunn, glødende hud som stråler av ungdommelighet går aldri ut av motebildet. Vår berømte mineralmakeup og the Power of Three gir deg perfekt dekkevne med naturlig finish og en fantastisk glød! 

* Kilde: www.janeiredale.no/presse 

SKINPEN

Skinpen lager mikroskopiske hull i huden, underhuden stimuleres og det dannes nytt kollagent vev.

FRUKTSYRE PENSLING

Fruktsyre pensling som stimulerer kollagen og elastin, gir glød og oppstramming.

ANNEN BEHANDLING?

Temahud har en hel del forskjellige behandlinger. Finn din favoritt og bestill litt velvære i hverdagen.